Hvad tilbyder vi?

 

Frisktbagt brød

I Tarp Bageri vil du altid kunne få friskt brød, hvad enten det er kager, wienerbrød, fastfood eller vores lækre varme franskbrød fra butiksovnen. Fra vi åbner om morgenen og hver dag frem til kl. 16 vil vi bage franskbrød og andre brødtyper i vores butiksovn, så alle kunder har mulighed for at få varmt brød med hjem.

 

Fastfood

En ting vi gør meget ud af i Tarp Bageri er vores fastfood. Her tænker vi på forskellige typer for sandwiches, flûtes med pålæg, boller med pålæg osv. Vi synes, det er vigtigt, at kunderne kan komme for at hente frokosten hos os. Det er en ting som de fleste bagere i Danmark gør mere og mere ud af og selvfølgelig gør vi det også.


Har du specielle ønsker skal du endelig spørge os, så du kan få lige det mad du ønsker. Til vegetarer har vi blandt andet en stor salatbar og selvfølgelig kan man også få forskellige brødtyper uden kød som fyld. Som sagt: fortæl os, hvad du godt kan lide. Fastfood afdelingen har åbent mandag til fredag.


Dagligvarer

I vores butik tilbyder vi også almindelige dagligvarer. Her tænker vi på sodavand, mælk, smør, juice, pålæg, marmelade, cigaretter osv. Det er en service vi med glæde yder til vores kunder, så det bliver så nemt for dem som muligt. Tarp Bageri sælger desuden vinspecialiteter og andre delikatesser i butikken

 

Konditori

Tarp Bageri laver både kager til hverdag og fest og vi er meget fleksible overfor den enkelte kundes behov. Las os endelig høre hvad lige netop du kunne tænke dig, hvis du skal holde et arrangement.